by Max Barry

Latest Forum Topics

Advertisement

WA Delegate: The Great Imperium of Holy Indonesian (elected )

Founder: Tangkok

Last WA Update:

Board Activity History Admin Rank

Most World Assembly Endorsements: 291st Most Nations: 497th Most Valuable International Artwork: 954th+9
Most Scientifically Advanced: 1,969th Most Patriotic: 2,021st Largest Information Technology Sector: 2,206th Largest Arms Manufacturing Sector: 2,314th Largest Manufacturing Sector: 2,328th Most Advanced Defense Forces: 2,488th Highest Poor Incomes: 2,653rd Highest Average Incomes: 2,669th Most Developed: 2,696th
World Factbook Entry

Hello and Welcome to our Organization's Home Page!

United Mapgame Nations adalah Organisasi Internasional yang memfasilitasi dan menaungi negara-negara didalam NationStates dari berbagai macam perbedaan sudut pandang dan lainČ, serta merupakan organisasi yang terbuka dalam menerima negara-negara tersebut selagi dapat beradaptasi dan menaati peraturan yang berlaku dalam lingkup Organisasi.

Note : This Region was created spesifically to only hosts Indonesian NationStates Member, but if you were considering to join we wouldn't mind that much and will surely welcomes!

if you need something or other things Contact Holy Indonesian

instagram:
Link@united_mapgame_nations



Embassies: Persatuan Negara Sosialis Kapitalis, The Embassy, Gypsy Lands, matheo, Fredonia, Golden Eco Friendly, Alliance of Supreme Powers, Grand Avalon, Chicken overlords, The Roman Empire of Antoninus Pius, The Three Isles, 0000000000000000000000000, New World Union, Guinea Kiribati, The Union Of Great Onionist Nations, Letters and spaces, and 13 others.Interregional Defence Pact headquarters, Jafazia, Indonesia Raya, Indonesia, Melayu Archipelago, Raxulan Empire, south east asia, The Everlasting Kawaii Empire, The Brotherhood of Malice, Imperium of Derian Pacific Universe, United States of America, Union of Independent Nations, and Kommuland.

Tags: Anime, Capitalist, Casual, Communist, Conservative, Cyberpunk, Democratic, Fandom, Fantasy Tech, Fascist, Founderless, Free Trade, and 16 others.Future Tech, Game Player, Independent, Magical, Map, Medium, Modern Tech, Monarchist, Neutral, Outer Space, Regional Government, Religious, Role Player, Social, Socialist, and World Assembly.

United Mapgame Nations contains 36 nations, the 497th most in the world.

Today's World Census Report

The Most Extensive Civil Rights in United Mapgame Nations

The citizens of nations ranked highly enjoy a great amount of civil rights, or freedoms to go about their personal business without interference or regulation from government.

As a region, United Mapgame Nations is ranked 19,595th in the world for Most Extensive Civil Rights.

NationWA CategoryMotto
1.The Protectorate of DuteIron Fist Socialists“God, Homeland, Liberty”
2.The Empire of Invicta BenCorporate Bordello“Nova Invicta!”
3.The Protectorate of BelgistanInoffensive Centrist Democracy“Treat good, be treated good”
4.The Royal Federation of PoetranismDemocratic Socialists“God, Unity, Poetranism”
5.The Republic of Anime mapgamerInoffensive Centrist Democracy“Hummanty is at risk we must FIGHT”
6.The Republic of AnasispicaliaInoffensive Centrist Democracy“Hummanty is at risk we must FIGHT”
7.The Republic of Theita SherInoffensive Centrist Democracy“Hummanty is at risk we must FIGHT”
8.The Emirate of TripuanianInoffensive Centrist Democracy“Might Makes Right”
9.The Kingdom of Holy ParabellumInoffensive Centrist Democracy“Peace, War and Freedom are unity”
10.The Kingdom of AnkulandDemocratic Socialists“Liberty, Equality, and Unity”
1234»

Regional Happenings

More...

United Mapgame Nations Regional Message Board

Wilhelminaa wrote:Puisi untuk UMN

Sepi
Sepinya benua ini, seperti hatiku
Ke manakah penduduk benua ini?
Ada satu yang tidak satu
yaitu kamu

Karangan oleh Azula Arira
Ratu Wilhelminaa

Ini ada peta gua buat roleplay tapi saya terlalu capek untuk jalanin rencana roleplaynya karena urusan realita terlalu banyak 😅

Holy Indonesian wrote:Ini ada peta gua buat roleplay tapi saya terlalu capek untuk jalanin rencana roleplaynya karena urusan realita terlalu banyak 😅

Iyaa emang sibuk, tapi sepi banget ini cuy. Was-was ada yang ngebajak deh 👍

Wilhelminaa wrote:Iyaa emang sibuk, tapi sepi banget ini cuy. Was-was ada yang ngebajak deh 👍

BoroČ ngebajak perlu 8 orang raider secara bersamaan untuk raid UMN tetapi kebanyakan raid cuma 4-5 orang raider acak yang bergerak 👍

Walaupun terlihat sepi nyatanya saya punya 8 endorse dari total 10 WA delegate UMN 🗿

halo guis

Aku nak sedikit aksi

Madi Raya wrote:halo guis

hawo sesepuh

Ankuland wrote:Hai

Halo

Nah sepi seperti biasanya, kalau ga ada halangan saya akan jalankan roleplay dengan sistem Mapgame (nanti gua jelasin secara rinci kalo ada yang belum paham/tau)

Dengan map: https://i.imgur.com/HvrUekI.jpg
Bagi para player Mapgame indo pasti tau itu map siap gua colong awokawok 😂

Forum View

Advertisement